شکرک زدن عسل

شکرک زدن عسل

📝 پاورقی های آشپزباشی
#خانه_داری ، شماره ۱۵۶

شکرک زدن عسل یک فرآیند طبیعی است و بر خلاف باور غلط ، عسلی که دچار این فرآیند شود از اصالت و کیفیت بیشتری برخوردار است. برای مایع کردن عسلی که شکرک زده، مقداری آب در یک ماهی تابه یا قابلمه بریزید و روی شعله حرارت دهید تا آب نسبتاً گرم شود ( توجه داشته باشید حرارت بسیار زیاد می توانید فواید عسل را از بین ببرد )، سپس ماهی تابه را از روی شعله برداشته و شیشه ی عسل را داخل آن قرار دهید و آن را تدریجی هم بزنید تا حالت مایع پیدا کند.

@ashpazbashy_com

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

شکرک زدن عسل

(image) پاورقی های آشپزباشی
#خانه_داری ، شماره ۱۵۶

شکرک زدن عسل یک فرآیند طبیعی است و بر خلاف باور غلط ، عسلی که دچار این فرآیند شود از اصالت و کیفیت بیشتری برخوردار است. برای مایع کردن عسلی که شکرک زده، مقداری آب در یک ماهی تابه یا قابلمه بریزید و روی شعله حرارت دهید تا آب نسبتاً گرم شود ( توجه داشته باشید حرارت بسیار زیاد می توانید فواید عسل را از بین ببرد )، سپس ماهی تابه را از روی شعله برداشته و شیشه ی عسل را داخل آن قرار دهید و آن را تدریجی هم بزنید تا حالت مایع پیدا کند.

@ashpazbashy_com

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

شکرک زدن عسل

لردگان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *